Shelftalker - tipărire și design

Shelftalker - tipărire și design

    Shelftalker (ecuson de raft) – foaie îngustă de carton sau plastic pliat în două care se ataşează de rafturile cu marfă. Menirea Shelftalker-ului este reclamarea mărcii comerciale, de asemenea previne căderea mărfii de pe raft.

   Shelftalk-erele acordă posibilitatea de a interesa şi atrage un număr cît mai mare de clienţi, permit memorarea produselor.    Aspectul exterior atractiv al shelftalk-erelor se realizează datorită diferitor tipuri de finisare. La noi puteţi face comandă de ştanţare, laminare, striere. Pentru imprimarea informaţiei şi imaginii pe shelftalker utilizăm serigrafia, tiparul offset, ştanţare cu folie, aplicare, tipar digital ş.a.

   Puteţi alege shelftalker-ul care vi se potriveşte cel mai bine:

  • Shelftalker suspendabil
  • Shelftalker care se prinde de raft cu bandă dublu adezivă
  • Shelftalker care pur şi simplu se pune pe raft

   Făcînd comandă de shelftalker la tipografia Imona-Grup, designerii nostril o să elaboreze designul care v-a corespunde parametrilor, dimensiunilor şi culorilor produselor companiei d-stră. 


COMANDA ONLINE                       VEZI EXEMPLELE

 

Comandarea unui magazin de imprimare în Shelftalker Imona grup, designerii vor crea vorbitori de raft, care se va potrivi cu dimensiunea, culoarea și tipul de produse dumneavoastră.