Tipărirea și design-ul revistelor

Tipărirea și design-ul revistelor

   Astăzi revistele sunt unele din cele mai răspîndite tipuri de reclamă a oricărei companii sau produs care nu cere de la client investiţii adăugătoare de capital. 

   Tipuri de reviste corporative: 

  • Pentru personal. Aceste reviste conţin informaţii utile despre companie, despre festivităţile companiei, despre realizări, proiecte şi noutăţi.
  • Pentru profesionişti. Acest tip de reviste este predestinat unei anumite ramuri şi domeniu de activitate al companiei.
  • Pentru publicul larg. Aceste reviste sunt „despre toate şi pentru toţi” şi dacă sunt oferite corect atunci se bucură de cerere mare. 

   De asemenea revistele se mai devid şi după tematica, ca de exemple:

  • Reviste de divertisment - de obicei sunt de dimensiuni mari, cu imagini viu colorate. Auditorul ţintă al acestor reviste sunt cititorii care sunt interesaţi de cultură,muzică sau modă.
  • Reviste politice – sunt aceleaşi reviste publicitare dar care conţin materiale de propagandă, au puţine pagini şi în majoritatea cazurilor tiraj mare. 
  • Reviste publicitar-informative – cel mai des se împart gratuit, au un design atrăgător, scopul lor principal este să atragă clienţi.

   O revistă interesantă şi calitativ tipărită este plăcut de citit, independent de auditoriul ţintă căruia îi este destinată, Efectul de marketing al unei reviste este capabil nu doar să ridice prestigiul companiei d-stă dar şi să mărească numărul de clienţi (cititori).

   Tipografia noastră este dotată cu cele mai performante utilaje, specialişti calificaţi sunt gata să realizeze pentru d-stră design-ul şi paginarea revistei. Potenţialul cititor va atrage în primul rând atenţia asupra aspectului exterior al revistei. Cît de interesant nu ar fi conţinutul ediţiei, o copertă plictisitoare din hîrtie de calitate proastă puţin probabil că va prezenta interes pentru cineva. Propunem elaborarea unui design raţional care va lua în calcul orientarea ediţiei şi particularităţile tiparului revistei d-stră. 


COMANDAŢI ONLINE                            VIZUALIZAŢI PORTOFOLIUL DE PRODUSE POLIGRAFICE


 Dacă doriţi să comandaţi tiparul revistelor , încredinţaţi acest lucru specialiştilor tipografiei noastre.