Etichete autoadezive în rolă

Etichete autoadezive în rolă în Moldova

Tiparire complexă și creativă pentru etichete în rolă

  Acum Tipografie Imona Grup oferă în Chișinău și servicii tipografice complexe și creative datorită celor mai inovatoare tehnologii și echipamente flexografice.

   Mașina noastră de tiparit în rolă poate imprima pe hartie autoadezivă și pe polipropilenă autoadezivă sau polipropilenă fără adeziv, pentru etichetare wrap-up. Procedeele pe care le putem aplica sunt multiple – tipar în policromie sau în culori pantone, lăcuire, embosare, perforare, laminare, poleire, folio la cald sau la rece, tăiere specială.

   Desigur, verificarea calitativă se face înainte de ambalarea finală, în role și pe bobine conforme cu specificațiile tehnice primite de la client.

   Este important ca fișa aplicației să fie în deplină concordanță cu grafica etichetei pregătite de tipar și specificatiile de utilizare (mediu dificil din punct de vedere termic sau umiditate, cand este cazul). Această fișă este întocmită de specialiștii noștri împreună cu designerul și reprezentanții clientului, pe baza analizei mediului în care eticheta trebuie să functioneze optim.

Tiparul în sistem flexografic în Moldova - este eficient și extrem de util pentru:

  • termoetichete și etichete logistice, folosite cu precădere în industria alimentară și retail,
  • etichetele complexe pentru băuturile alcoolice, cu imprimare inclusiv pe partea adezivă, la cerere,
  • etichetele autoadezive folosite în industria farmaceutică sau de cosmetică,
  • etichete din polipropilenă pentru etichetarea wrap-around din industria băuturilor răcoritoare, a apei îmbuteliate sau lactatelor.

Tehnologia de tiparire în sistem flexografic

   Flexografia este procesul de imprimare directă rotativă, în care sunt folosite obiecte flexibile și vopsea cu un procent scazut de viscozitate. Nu există restricții cu privire la materia primă pentru tiparire - hîrtie, carton, material auto-adeziv, folie metalizată, materiale din peliculă de diferite forme și lățime – dar alegerea acestuia trebuie sa țină cont de procesul tehnologic necesar pentru crearea etichetelor, conform cu fișa aplicației.

   O calitate importanta a mașinilor de tipărit în sistem flexografic este posibilitatea de a instala secțiuni suplimentare (decupare rotativă, stanțare, foliere fierbinte sau rece, laminare, lăcuire UV, serigrafie). Toate aceste caracteristici oferă un mare avantaj - obținerea produsului finit printr-o gamă complexă și bogată de procede tehnice și tehnologice.

   Principiul de transmitere a vopselei include mai multe role. Rola din cauciuc care circulă prin rezervorul cu vopsea și transmite vopseaua pîna la rola ceramică, pe suprafața caruia sunt adîncituri fine și de la care vopseaua este transmisă la rola anilox. Mai apoi, de la rola anilox vopseaua este transmisă pe placile de imprimare (clișee), care sunt montate într-un cilindru turnat și aplică imaginea pe materialul suport pentru imprimare.

COMANDA ONLINE                           VEZI PREZENTARE

Datorita procesului tehnologic modern al sistemului flexografic tipărirea este rapidă, calitativă și se poate face în tiraje mari și foarte mari.