Tipar CUTII

  Tipografia Imona Grup ofera servicii de fabricare a cutiilor în Moldova. Noi posedam doar tehnologii inovatoare, datorită cărora, orice comandă este îndeplinită calitativ în cea mai scurtă durată de timp.

   Tiparirea cutiilor prin metoda offset este cea mai populară metodă. Datorita tipăririi offset, imaginea este aplicată calitativ, astfel devenind atrăgătoare, ce vă oferă avantajul de accentuare a produsului Dvs față de cele ale concurentilor.

   Specialiștii calificați ai tipografiei Imona Grup vor efectua servicii de prelucrare Post Press după preferințele Dvs: laminarea, lăcuire UV, lipire, decupare, etc, la cele mai accesibile prețuri în Moldova.

   Doar la tipografia noastră, Dvs puteți comanda: cutii pentru cadou, cutii din carton, cutii pentru produsele alimentare și cele nealimentare, cutii pentru cosmetică, cutii pentru parfumuri, cutii pentru cărți și multe altele.

COMANDA ONLINE                          VEZI EXEMPLELE

   Comandati fabricarea cutiilor in Moldova la cele mai avantajoase preturi, iar noi la rindul nostru va vom garanta calitate inalta a produselor si un termen scurt de fabricare a acestora!