Tipărirea cărţilor de vizită la tipografia Imona Grup

Tipărirea cărţilor de vizită la tipografia Imona Grup

   Cartea de vizită este unul din accesoriile omului de afaceri care este destinată pentru efectuarea schimbului de date de contact cu partenerii. Unn om care duce un mod de viaţă activ trebuie să aibă carte de vizită.

   Pe cartea de vizită trebuie să fie indicate:

  • Numele şi prenumele;
  • Datele de contact (telefon, adresă);
  • Funcţia ocupată şi denumirea companiei.

   Cărţile de vizită se devid în câteva tipuri:

  1. Carte de vizită personală. În asemenea cărţi de vizită se indică doar datele de contact, numele şi numele de familie, uneori şi fotografia persoanei. Proiectarea lor poate fi foarte variată.
  2. Cărţi de vizită corporative. Asemenea cărţi de vizită sunt necesare pentru prezentarea companiei şi de obicei se împart în timpul expoziţiilor şi prezentărilor. Pe ele se indică datele  companiei, genul de activitate, serviciile, datele de contact (telefon şi adresă).
  3. Cărţi de vizită de afaceri, Asemenea cărţi de vizită se dau în timpul întâlnirilor de afaceri şi semnări căror-va contracte. Pe cărţile de vizită de acest tip se indică datele de contact, poziţia ocupată şi denumirea companiei. 

 

COMANDAŢI ONLINE                            VEZI EXEMPLELE

   

Specialiştii tipografiei Imona-Grup vă vor pune la dispoziţie mai multe modele de cărţi de vizită la alegere, sau vor elabora un design individual al cărţii de vizită conform cerinţelor d-stră.