Tipărirea calendarelor la tipografia Imona Grup

 

Tipărirea calendarelor la tipografia Imona Grup

    În ziua de astăzi calendarele participă în toate domeniile mediului de afaceri în calitate de produse de imagine şi suprafeţe publicitare adăugătoare.

   Tipurile de calendare:

  • Calendare de perete. Pot deveni un superb element decorativ de interior care vă va caracteriza gustul estetic şi silul, va fi de asemenea şi un cadou formidabil pentru partenerii de afaceri sau celor apropiaţi.
  • Calendarele trimestriale se potrivesc de minune pentru oficii.
  • Calendare de perete cu file dispensabile. Asemenea calendare se produc sub formă de postere colorate de diferite dimensiuni, au cîmpuri mari ceea ce este comod pentru plasarea publicităţii d-stră.
  • Calendarele cu foi volante (de perete şi de birou). Pe acest tip de calendar puteţi plasa pe ambele părţi multă informaţie tematică.
  • Calendarele de birou. Acest tip de calendare se potrivesc perfect pentru mas de birou. De aceea în alegerea designului pentru acest calendar trebuie să vă conduceţi nu numai de aspectul exterior ci şi de funcţionalitatea lor.
  • Calendarele de buzunar sunt un suvenir minunat care e întotdeauna la îndemână în caz de necesitate.
  • Oricare calendar are grilă calendaristică care este elementul funcţional principal al calendarului. 

   Cu ajutorul calendarului puteți atrage un număr mai mare de potenţiali clienţi. Dacă calendarul va fi colorat şi atractiv, şi cu un anunţ bine compus atunci efectul de memorare a reclamei va fi mare . Anume de aceea calendarul la comandă a devenit unul din cele mai populare tipuri de produse poligrafice pentru business, mai ales în calitate de cadou în ajunul sărbătorilor.

   Tipografia Imona Grup imprimă calendare de orice tip. La comandă vă vom alege imaginea cu orice temă potrivită pentru calendarul d-stră. Imprimarea calendarelor este executată cu utilaje moderne.  

COMANDA ONLINE                       VEZI EXEMPLELE

 

Împreună vom crea un calendar colorat şi atrăgător!